t955i.net

The never ending war between cars and bikes

Kaikki on asenteesta kiinni

July 6th, 2015 by rnn.yqe.

Muut negatiiviset puolet riippuvat täysin siitä, miten jokainen ne ottaa. Yksi näkee yhden asian negatiivisena, toinen taas positiivisena. Oli miten oli, moottoripyörän omistaminen on henkilökohtainen juttu. Motoristeja on monenlaisia, samoin kuin pyöriäkin.

Yksi ostaa pyörän, koska se sopii hänen ajatusmaailmaansa, vapauteen ja hurjuuteen (esim. Harley Davidsonit) ja toinen ostaa pyörän, koska se on käytännöllinen (esim. skootterit kaupunkikäytössä). Joku taas ei koskaan ostaisi pyörää, koska ei yksinkertaisesti koe nautinnollisena ajella kesähelteillä paksuilla moottoripyörävaatteilla, hanskoilla, painavilla saappailla ja kypärä päässä.

Se, onko moottoripyörä taloudellisempi kuin auto, riippuu täysin kuskista, moottoripyörästä, vakuutusmaksuista, sekä siitä, onko pyörän lisäksi muita kulkuneuvoja… ja niin edelleen. Moottoripyörällä ajaminen saattaa olla edullisempaa ja se saattaa kuluttaa vähemmän bensaa, mutta se riippuu täysin motoristin ajotyylistä. Moottoripyörää miettiessä tulee muistaa, että kuluina ei ole pelkästään se pyörä, vaan myös moottoripyöräkortti, ajovarusteet jne.